Pimennysjakson tärkeys

Kirjoitin aiemmin tulevista pimennyksistä ja ennen kaikkea kerroin kaiken sen korkean ja kauniin ylläpitämisen tärkeydestä, juuri pimennysten hetkillä. Totta kai myös tämä jakson aikana on tärkeää muistaa, mihin me kurkoitamme, mikä minussa on se tärkein, mitä tahdon ylläpitää ja vaalia elämäni aikana. Onko se kukkaroni, autoni tai ammattini, vai olisiko se meissä kaikissa oleva sisin, pyhin osa, jumalan kuva, joka kauttamme voi peilautua maan päälle.

Se mistä en kirjoittanut on ajatus, että tämä on jälleen pidemmän syklin jälkeen ihmiskunnan karmallinen vuosi, jonka juuret ovat aiemmissa karmallisissa vuosissa, 2015 ja 2006. Silloin laitoimme liikkeelle niin henkilökohtaisella tasolla, kuin kollektiivisesti liikkeelle energiaa, joka on ikään kuin vahvistunut vuosien aikana ja nyt saamme nähdä sen tulosta. Tottakai myös tämän vuoden aikana luomme tulevaa seuraavalle jaksollemme maan päällä. Pimennysjakson aikana olisikin aivan oivallinen aika luoda hyvää, korkeaa, rauhanomaista ja kohottavaa energiaa olemalla itse sydämessään yhteydessä siihen ikuiseen osaansa ja samalla jumalalliseen. 

On huikea ajatus, että me nyt täällä maan päällä kehoissa olevat, luomme tänä erikoisena ajanjaksona ihmiskunnan suurta tulevaisuutta. Meillä on siis suuri ja iloinen vastuu tehdä parhaamme sen tulevaisuuden eteen. Missään tapauksessa emme saa menettää toivoamme, vaikka konkreettinen maailma ympärillämme kuohuisi, rikkoutuisi tai jopa tuhoutuisi, vaan meidän tehtävämme on pysyä jumalallisen yhteydessä. Sillä niin säilytämme tulevallekin ihmiskunnalle sen korkean informaation, jota vain jumalallinen taso meitä varten säilyttää.

Karmallisen vuoden kohdalla on hyvä ottaa myös opikseen, sillä vain niin voimme tehdä muutosta, että ymmärrämme menneisyyden sanoman oikein. Jokainen voi omalla kohdallaan harjoitella laajentamaan omaa ymmärrystään tuon ajatuksen kautta, mutta ei tuomiten mitään, vain nähden ja oivaltaen. Esimerkiksi, mitä energiaa, eli tunteita, ajatuksia, valintoja laitoin liikkeelle vuonna 2006 ja 2015. Tai laajemmin, mitä maailmassa silloin tapahtui, joka nyt peilautuu maan päälle. Ja mitä nyt voin tehdä toisin, että uusi jakso kantaisi kaunista ja hyvää energiaa.

Tämä vuoden aikana näemme varmasti monia kriittisiä kohtia, milloin maailman tilanne voi entisestään eskaloitua ja sitä hetkeä varten on hyvä harjoitella jo nyt luomalla joka päivä vastaenergiaa, joka on yhteydessä jumalalliseen suunnitelmaan. Ja tuo suunnitelma on rakkaus, joka luo ja ylläpitää elämää kaikkialla maailmankaikkeudessa. Usko, luottamus ja sen yhteyteen kurkottaminen ovat ne tärkeimmät apumme tänä Herran vuonna 2024. Pysymme sydämessämme, rakkaudessa ja niin luomme sitä tulevaisuudeksi kaikille tuleville sukupolvillekin. Meitä on jo paljon ja me yhdistymme, kun vain kaivamme itsestämme sen tahdon ja oikean asenteen muutoksen tekemiseen. Nähdään taas sfääreissä tulevien viikkojen aikana. Se on voimamme.