Rauhan viestiä maailmaan

CreatingPeaceForHumanity  

Muutama viikko sitten meitä pyydettiin laajentamaan paikkojen ja alueiden puhdistustyötä. Olimme juuri kotiutuneet kierrokselta, jossa puhdistimme Suomen itärajan päästä päähän kaikesta siitä energian jäämästä, jota kaikkialle Suomenkin maaperään oli sodan aikana sekä myös ennen ja jälkeenkin syntynyt. Tuo matka ei ollut ihan helppo, sillä niin paljon tuskaa, kauhua ja suurta sielujen surua oli Suomi neito itseensä sodassa kärsineiden kautta itseensä kerännyt. Teimme parhaamme ja ajoimme koko itärajan läpi aina Norjan puolelle saakka. Energian lakien mukaanhan samankaltainen vetää puoleensa samanlaista, joten siivous tässä kohtaa maailman aikaa oli enemmän kuin tarpeen, etteivät eksyneet sotilaiden sielut lopulta vedä paikalle apujoukkoja. Suuri suru oli meilläkin, työtämme kun teimme, sillä kärsimys oli syvää ja epätoivo suurta. Arkkienkeli Gabrielin joukot olivat kanssamme ja avasivat auttavat sylinsä, jotta kaikki pääsisivät jatkamaan matkaansa kohti Valoa ja parantumista ja aikaan kohti uutta elämää. 

Pyyntö laajentaa tuonkaltaista työtä koski nyt Eurooppaa, sillä olihan edellinen sota yhteinen niin monelle kansalle. Tiedämme, että monet asiaan kykenevät auttajat ovat rukoilleet ja puhdistaneet monia keskitysleirejä ja myrskyisiä sotapaikkoja. Se tieto helpottaa meidänkin kierrostamme, jonne suostuimme lyhyellä varoitusajalla lähtemään. Auttajat antoivat meille sitten tarkkoja ohjeita, miten tuo turnee olisi hyvä toteuttaa ja mitkä olisivat ne kohteet, missä erityisesti meidän auttamistaitoja tarvitaan. Luojalle kiitos Auttajista, sillä ilman heidän tukeaan ja ohjeitaan emme tähän työhön pystyisi. Mehän kuitenkin olemme vain työrukkasia ylhäältä tulevien ohjeiden mukaisesti. 

Lähdimme matkaan siivoustalkoisiin, mutta mukanamme on myös suuri ja arvokas ajatus, jota viemme sinne, minne kuljemme. Minun sydämeni täyttyy ilosta ja kiitollisuudesta, sillä viemme myös suuren mestarin, Pekka Ervastin elämäntyön yhtä tärkeintä sanomaa niihin paikkoihin, joihin tämä tehtävä meitä vie. Oli suorastaan mykistävää huomata, miten monet ihmiset tarttuivat työhön matkamme järjestelyissä ja ennen kaikkea Ervastin tuomien Mestari Jeesuksen Vuorisaarnan viiden tärkeän ohjeen käännöstyössä, jota tehtiin innokkaana myös Suomen ulkopuolella, että saisimme mahdollisimman monella kielellä sanomaa mukaamme. Kiitoksemme lähtevät teille kaikille, jotka uhrasitte jopa yön tuntejanne, jotta saisimme tarvittavat kopiot otettua ja mukaamme ennen lähtöämme. Nyt on viron, venäjän, saksan, ranskan, englannin ja italian kieliset flyerit siististi laatikossa odottamassa omaa vuoroaan ja maata, jossa niiden sanoma avautuu. 

Matkaan lähdimme siis eilen Suonenjoelta ja tänään aamulla Tallinnassa teimme ensimmäiset työmme. Suurimmat kirkot “valjastettiin” energeettisesti rauhan työhön ja niihin myös jätimme esitteitä, joissa kerrotaan Mestari Jeesuksen viidestä ohjeesta veljeyden tai lähimmäisyyden voittamiseksi maailmassa ja myös tästä matkastamme ja sen syvemmästä tarkoituksesta. Jätimme niitä myös suoraan ihmisten käteen ja esoteeriseen putiikkiin. Ihmiset olivat ensin jotenkin hämmentyneitä, mutta yksi viidestä tapaamastamme selkeästi ilahtui paperia lukiessaan.

Tallinnan jälkeen suuntasimme Narvaan ja sen ympäristöön pysähdellen aina ohjeiden mukaan sinne, missä enemmän apua ja energioiden puhdistusta tarvittiin. Tämä päivämme oli melkoisen haastava, sillä nukuttuja tunteja ei ollut paljoa, mutta onneksi olemme harjaantuneita itsemme venyttäjiä ja niin tämänkin päivän työt tuli tehtyä. Ja jos niin ei olisikaan, kyllä Auttajamme olisivat palauttaneet meidät takaisin hutiloituihin kohtiin, niin kuin kävi Lapissa, kun jokin paikka meni ohi piuhojeni. Suurenmoinen luottamus apujoukkoihin on aina mukanamme ja heillä luottamus siihen, että me tottelemme ja pyrimme parhaaseen, mihin pystymme omilla eväillämme.

Instagram valjastettiin tähän työhön nyt mukaan, vaikka me olemme Patrickin kanssa suoraan sanottua toivottomia näiden somejuttujen kanssa. Vanhat puurtajat sanonta sopii meihin paremmin kuin somepersoonat. Mutta tässäkin suuri joukko innokkaita käytännön osaajia tulivat apuun. Osaamme sentään ottaa jonkinlaisia valokuvia sekä pieniä videopätkiä ja lähettää niitä Suomeen, jossa muut sitten luovat hienoja insta ym. juttuja. Ihanaa, ettei tarvitsekaan osata kuin oma hommansa!

On kiitoksen paikka myös heille, jotka ovat ojentaneet apunsa, jotta tälläisen matkan kulut saadaan hoidettua niiden lahjoitusten turvin, joita yhdyskuntamme on saanut. Onhan tämä työ ja suomalaisen henkisen perintömme levittäminen, toivon, uskon ja työkalujen antaminen juuri sitä työtä, mitä yhdyskuntamme perustamiskirjaankin on kirjattuna. 

Instassa on kuvia ja kertomusta päivittäin, ja kaikki kiinnostuneet voivat sitä kautta tätä jännittävää matkaamme seurata. Tänään vasta harjoittelimme, mutta ehkäpä enemmän materiaalia ja autenttisia tunnelmia tulee teillekin jaettua. Toivomme teidän kaikkien siunaavan työtämme, joka tähtää rauhaan ja sen sanoman levittämiseen, miten sitä parempaa tulevaa meistä jokainen voi omalla työllään tuleville sukupolville luoda. Meidän on lakattava uskomasta, ettemme voisi vaikuttaa! Päin vastoin, sillä yksilöiden työn kautta ei mikään taho voi hyvän leviämistä pysäyttää. Meistä vain jokainen muuttuu henkisen työn kautta paremmaksi, omaksi todelliseksi, rakkauden täyttämäksi ja arjessaan sitä todeksi eläväksi ihmiseksi. Se on virta, joka voi vain kasvaa, kunnes yhtyy suureen mereen ja niin on kriittinen massa saavutettu, eikä Valon ja toivon leviämistä voi enää hillitä saati pysäyttää. 

Kiitos taas, että saimme olla tämän hetken kanssanne. Tunnemme, miten niin monet teistä ovat mukanamme tällä jännittävällä ja tärkeällä matkallamme. Siunausta kaikille.