Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Aurinko-Maa Päivät 23.-25.8.2024 Suonenjoella

23 elokuun @ 17:00 - 25 elokuun @ 17:00 EEST

Aurinko-Maa Päivät on Valon, Rakkauden ja Voiman polkua kulkevien iloa, sydänyhteyttä ja harmoniaa lisäävä yhteistapaaminen.

Tervetuloa Suonenjoelle Luxia Borealiksen ihanaan, energisoivaan kartanomiljööseen pysähtymään itsen äärelle. Pois hälinästä ja kiireestä. Jakamaan ja saamaan tietoa. Olemaan hiljaisuudessa. Lisäämään ymmärrystä omasta itsestä ja oman itsen laadusta.

Ja myös löytämään yhdessäolon voimaa, jotta voimme kasvaa korkeuksiin. Jotta myötätuntomme ja valomme voi vahvistua ja vahvistaa Suomen kansaa, ihmiskuntaa ja Äiti Maata sen ylösnousemusprosessissa.

Aika jota elämme on vahvaa Äiti Maan ja ihmiskunnan vihkimysaikaa ja vihkimystapahtumaa. Voimme yhdessä vahvistua kutsuen tietoisesti valon ja rakkauden joukkoja olemaan kanssamme ja tulemaan yhteiseksi voimaksi.

Aurinko-Maa Päivien ohjelmatyössä mukana ovat Tuija Robbins, Anita Angelus, Tarja Salomaa, Kalevi Riikonen, Miira Väänänen ja Hannele Säteentie.

Tervetuloa mukaan!

Suonenjoelle on hyvät junayhteydet. Yöpyminen Luxia Borealiksessa Aurinko-Maa Päivien ajan maksaa 95€ ja ruokailupaketti 80€. Luxia Borealiksen maittavat ateriat ovat kasvisruokaan erikoistuneiden kokkien valmistamia ja mahdollisuuksien mukaan luomua ja lähiruokaa. Ruokailupakettiin sisältyy aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala Aurinko-Maa Päivien ajalle.

Aurinko-Maa Päivien ohjelmallisen osuuden maksu on 90€. Tiedustelut, ilmoittautumiset sekä  majoitus- ja ruokailuvaraukset osoitteeseen aurinkomaary@gmail.com.

Innostuneina odotamme yhteistä viikonloppuamme!

Aurinko-Maa Päivien suunnitteluryhmä

Sydänten yhteistyötä yli rajojen!

Tiedot

Alkaa:
23 elokuun @ 17:00 EEST
Loppuu:
25 elokuun @ 17:00 EEST
Kotisivu:
https://www.aurinko-maa.fi/event/aurinko-maa-paivat-7-9-6-2024/