Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Henkisen kehityksen peruskurssi 23.3.2024

23 maaliskuun @ 09:00 - 18:00 EET

HENKISEN KEHITYKSEN PERUSKURSSI SUONENJOELLA LUXIA BOREALIS kurssikeskuksessa 23.3.2024 klo 9:00-18:00. 


Osoitteessa Jalkalantie 160, Suonenjoki. Meille pääsee näppärästi junalla taikka bussilla ja haemme kurssilaisemme asemalta.

Luxia-Method®

Yhden päivän tehokas värähtelyn muutoskurssi I

Peruskurssi laajemman ihmiskuvan saavuttamiseksi ja oman värähtelyn kanssa työskentelemiseksi.

Tervetuloa viettämään ohjattua kurssipäivää kanssamme Luxia Borealis -kurssikeskukseen ja henkiseen yhteisöön. Kurssipäivän aikana annetaan runsaasti tietoa siitä, mitä on olla ihminen tässä ajassa ja miksi jokaisen työ oman itsen kanssa on nyt se tärkein avain kohti muutosta. Päivään sisältyy hiljentymisen opastusta sekä ohjattu rentoutus kurssipäivän päätteeksi.
Kantavana ajatuksena on vastuun ottaminen omasta kehityksestä, värähtelystä, sen puhdistamisesta ja kohottamisesta, niin että yhdistyminen Omaan Korkeimpaan olisi mahdollista.
Mahdollisuus ostaa puhdistustyöhön neuvova kirjat Largími y raj I, II, ja III, Jumalallinen totuus Valosta, sekä puhdistustyöhön liittyvät kortit. Niiden avulla voit jatkaa tärkeää työtä omassa arjessasi kurssin jälkeenkin.
Veloitamme kurssipäivästä ainoastaan ruokarahan ja siihen sisältyvät lounas, kahvi/tee ja päivällinen. Tarjoamme kasvisruokaa.

Kurssin vetäjinä toimivat Eleonora ja Laura, jotka ovat kulkeneet omaa henkistä polkua jo useamman vuoden sekä käyneet Luxia Method® -opettajakoulutuksen.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 16.3.2024 Eleonoralle 040-7462567 tai portaluxia@gmail.com.

Tiedot

Päivämäärä:
23 maaliskuun
Aika:
09:00 - 18:00 EET

Tapahtumapaikka

Luxia Borealis
Jalkalantie 160
Suonenjoki, 77600 Finland
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto