Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Henkisen kehityksen peruskurssi 25.11.2023

25 marraskuun, 2023 @ 08:30 - 18:00 EET

100€

HENKISEN KEHITYKSEN PERUSKURSSI SUONENJOELLA LUXIA BOREALIS kurssikeskuksessa 25.11.2023 klo 8.30-18.


Osoitteessa Jalkalantie 160, Suonenjoki. Meille pääsee näppärästi junalla taikka bussilla ja haemme kurssilaisemme asemalta.

Luxia-Method®

Yhden päivän tehokas värähtelyn muutoskurssi I

Peruskurssi laajemman ihmiskuvan saavuttamiseksi ja oman värähtelyn kanssa työskentelemiseksi.

Tervetuloa viettämään ohjattua kurssipäivää kanssamme Luxia Borealis kurssikeskukseen ja henkiseen yhteisöön. Kurssipäivän aikana annetaan runsaasti tietoa siitä, mitä on olla ihminen tässä ajassa ja miksi jokaisen työ oman itsen kanssa on nyt se tärkein avain kohti muutosta. Päivään sisältyy hiljentymisen opastusta ja oman sisäisen itsen kuuntelua.

Kantavana ajatuksena on vastuun ottaminen omasta kehityksestä, värähtelystä, sen puhdistamisesta ja kohottamisesta, niin että yhdistyminen Omaan Korkeimpaan olisi mahdollista. Me neuvomme sinua omaan työhösi monen vuosikymmenen omalla kokemuksellamme.

Kerromme myös Äiti maan kehityksestä, erilaisista värähtelytasoista ja niiden tunnistamisesta sekä tietoisuuksien alkuperästä.

Mahdollisuus ostaa puhdistustyöhön neuvova kirjat Largími y raj I, II, ja III Jumalallinen totuus Valosta sekä puhdistustyöhön liittyvät kortit. Niiden avulla voit jatkaa tärkeää työtä omassa arjessasi kurssin jälkeenkin.

Kurssipäivän jälkeen on mahdollista varata aika omaan henkilökohtaiseen tulkintaan tai hoitoon. Voi tahtoessasi yöpyä keskuksessamme ja ajan voi varata sunnuntaille.

Kurssipäivä maksaa 100€ ja siihen sisältyvät aamupala, lounas, kahvi/tee ja päivällinen. Tarjoamme maittavaa kasvisruokaa.

Tiedot

Päivämäärä:
25 marraskuun, 2023
Aika:
08:30 - 18:00 EET
Hinta:
100€