Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Henkisen kehityksen peruskurssi 29.6.2024

29 kesäkuun @ 09:00 - 18:00 EEST

HENKISEN KEHITYKSEN PERUSKURSSI SUONENJOELLA LUXIA BOREALIS kurssikeskuksessa

la 29.6.2024 

klo 9:00-18:00. 


Osoitteessa Jalkalantie 160, Suonenjoki. Meille pääsee näppärästi junalla taikka bussilla ja haemme kurssilaisemme asemalta.

Luxia-Method®

Yhden päivän tehokas värähtelyn muutoskurssi I

Peruskurssi laajemman ihmiskuvan saavuttamiseksi ja oman värähtelyn kanssa työskentelemiseksi.

Tervetuloa viettämään ohjattua kurssipäivää kanssamme Luxia Borealis kurssikeskukseen ja henkiseen yhteisöön. Kurssipäivän aikana annetaan runsaasti tietoa siitä, mitä on olla ihminen tässä ajassa ja miksi jokaisen työ oman itsen kanssa on nyt se tärkein avain kohti muutosta. Päivään sisältyy hiljentymisen opastusta sekä ohjattu rentoutus kurssipäivän päätteeksi.

Kantavana ajatuksena on vastuun ottaminen omasta kehityksestä, värähtelystä, sen puhdistamisesta ja kohottamisesta, niin että yhdistyminen Omaan Korkeimpaan olisi mahdollista.

Mahdollisuus ostaa puhdistustyöhön neuvova kirjat Largími y raj I, II, ja III Jumalallinen totuus Valosta sekä puhdistustyöhön liittyvät kortit. Niiden avulla voit jatkaa tärkeää työtä omassa arjessasi kurssin jälkeenkin.

Kurssi on maksuton. Veloitamme ainoastaan 50€ ruokailusta, johon sisältyy lounas, kahvi/tee ja päivällinen. Tarjoamme maittavaa kasvisruokaa.

Kurssin vetäjinä toimii Eleonora ja Laura, jotka ovat kulkeneet omaa henkistä polkua jo useamman vuoden sekä käyneet Luxia Method-opettajakoulutuksen.

Kurssin voit tilata myös omalle paikkakunnallesi!

Ilmoittaudu kurssille Eleonoralle 0407462567 tai portaluxia@gmail.com.

Tiedot

Päivämäärä:
29 kesäkuun
Aika:
09:00 - 18:00 EEST