Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Luxia Island kesäretriitti 8.-12.8.24

8 elokuun @ 08:00 - 12 elokuun @ 17:00 EEST

Kaipaatko todellista rauhaa ja irtiottoa arjesta vain omaan itseesi ja henkisyyteesi keskittyen? Kesä 2024 tarjoaa sinulle mahdollisuuden hiljentymisretriittiin upealla kallioisella saarella Turun saaristossa. Todellista laatuaikaa itsellesi kauneimmassa kesäympäristössä.

Nyt on aika nauttia kaikilla aisteilla ja samalla voit keskittyä itseesi ja omaan henkiseen tilaasi. Voit vain olla, me hoidamme loput!

Lue lisää: https://www.tahtipolku.com/luxia-island2

Ylellisen retriitin hinta kuljetuksineen täysihoidolla on 720€ (sis. alv 24%). Mukaan tarvitset vain omat henkilökohtaiset tavarasi, kaikki muu löytyy saarelta. Saari on varustettu melko ylellisillä ”mökki”varusteilla: viisi ekovessaa, kolme suihkua, sauna ja oman kaivon puhdas vesi. Kauniit huoneet kutsuvat lepäämään ja hiljentymään. Samoin monet kallionkolot ja Buddhalammella kukkivat lumpeet ihastuttavat ja rauhoittavat.

Jos kuulet kutsun osallistua retriitille käy ilmoittautumassa tahtipolku.com sivuilla (onnen ostoskori). Pääset sinne myös suoraan tämän linkin kautta: https://www.tahtipolku.com/tuotteet.html

Tiedot

Alkaa:
8 elokuun @ 08:00 EEST
Loppuu:
12 elokuun @ 17:00 EEST