Luxia Island

Kaipaatko todellista rauhaa ja irtiottoa arjesta vain omaan itseesi ja henkisyyteesi keskittyen? Kesä 2021 tarjoaa sinulle mahdollisuuden hiljentymis- ja kehitysretriittiin upealla kallioisella saarella Turun saaristossa. Todellista laatuaikaa itsellesi kauneimmassa kesäympäristössä.

Eija ja Patrick toivottavat sinut tervetulleeksi levollisuuden ja kehittymisen retriittiin täysihoidolla. Luxia Island on suuri, kaunis, kallioiden ja katajien saari, jossa jokaiselle löytyy oma kallionkolo rauhoittumiseen ja itseen keskittymiseen. Venematka Kemiönsaaresta kestää noin pari tuntia, mutta kaunista katseltavaa riittää varmasti koko matkaksi! Turun saaristoa ei suotta kehuta Suomen kauneimmaksi. Lähdemme Kasnäsin rannasta, Kemiönsaarelta torstai-iltana klo 17 ja paluu samaan rantaan maanantaina aamupäivällä n. klo 11. Kaikki tarkemmat ohjeet saat ilmottautumisen yhteydessä.

Majoitusvaihtoehtoina on vierastalossa kolme kahden hengen huonetta tai Jupiter-veneessä neljä erikokoista hyttiä. Retriitti sisältää henkilökohtaista opastusta: ohjattuja hiljentymisiä, ruokaohjeita, hoito sekä henkilökohtainen tulkinta. Mahdollisuus osallistua myös joogaan ja/tai qigongiin. Ohjelmaan sisältyy lisäksi yrttisauna joka ilta sekä maittavat kasvisruoat. Olemme myös valmiita kuuntelemaan toiveitasi sinun unelmaretriitistäsi.

Retriitin hinta kuljetuksineen täysihoidolla on 660 € (sis. alv 24%). Mukaan tarvitset vain omat henkilökohtaiset tavarasi, kaikki muu löytyy saarelta. Saari on varustettu melko ylellisillä ”mökki”varusteilla: viisi ekovessaa, kolme suihkua, sauna ja oman kaivon puhdas vesi. Kauniit huoneet kutsuvat lepäämään ja hiljentymään. Samoin monet kallionkolot ja Buddhalammella kukkivat lumpeet ihastuttavat ja rauhoittavat.

Retriittiajankohtia on kolme:

  • 10-14 Kesäkuu 2021
  • 15-19 Heinäkuu 2021
  • 12-16 Elokuu 2021

Yhdelle retriitille mahtuu mukaan kymmenen henkilöä. Alustavia varauksia ja ilmottautumisia otetaan vastaan jo nyt, vaikka koronauhka onkin varjostamassa. Laittakaa viestiä portaluxia@gmail.com

Toivotamme teidät lämpimästi mukaan rauhoittumaan ja keräämään voimia.

Lataa esite Luxia Island retriitti 2021