Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Grundkurs i andlig utveckling 29.6.2024

juni 29 @ 09:00 - 18:00 EEST

GRUNDKURS I ANDLIG UTVECKLING I KURSCENTRUMET LUXIA BOREALIS, SUONENJOKI

lördag 29.6.2024

kl. 9.00-18.00

Adressen är Jalkalantie 160, Suonenjoki. Du tar dig lätt hit till oss med tåg eller buss och vi hämtar våra kursdeltagare på stationen.

Luxia-Method®

En effektiv dagskurs i att förändra sin vibration I

En grundkurs för att uppnå en bredare bild av människan och i arbete med sin egen vibration.

Välkommen att tillbringa en vägledd kursdag tillsammans med oss här i Luxia Borealis’ kurscentrum och andliga kollektiv. Under kursdagen ger vi riklig information om vad det innebär att vara människa i denna tid och varför var och ens arbete med sig själv nu är den viktigaste nyckeln till förändring. I dagen ingår vägledning i att stilla sig samt en vägledd avslappning som avslutning på kursdagen.

Den bärande tanken är ansvarstagande över sin egen utveckling, över sin vibration samt över att rengöra och höja denna så att det vore möjligt att förena sig med sitt Eget Högsta.

Det är möjligt att köpa böckerna Largími y raj I, II, och III Den Gudomliga Sanningen om Ljuset samt korten som anknyts till det rengöringsarbete böckerna vägleder i. Med hjälp av dessa kan du fortsätta det viktiga arbetet i din vardag också efter kursen. Den tredje boken finns tills vidare enbart på finska.

Kursen är kostnadsfri. Vi tar bara betalt 50€ för maten, som inkluderar lunch, kaffe/te och middag. Vi bjuder på välsmakande vegetarisk mat.

Som kursdragare fungerar Eleonora och Laura som har vandrat sina egna andliga stigar redan i flera år och gått Luxia Method®-lärarutbildningen.

Du kan också beställa kursen till din egen hemort!

Anmäl dig till kursen till Eleonora 0407462567 eller portaluxia@gmail.com.

Kursen hålls på finska.

Detaljer

Datum:
juni 29
Tid:
09:00 - 18:00 EEST