Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Luxia Island sommarretreat 8.-12. Augusti 2024

augusti 8 @ 08:00 - augusti 12 @ 17:00 EEST

Luxia Island sommarretreat 8-12. Augusti

Längtar du efter verkligt lugn och ett avbrott i vardagen där du kan fokusera endast på dig själv och din andlighet? Sommaren 2024 erbjuder dig en möjlighet till en stillhetsretreat på en underbar klippig ö i Åbolands skärgård. Sann kvalitetstid med dig själv i det allra vackraste sommarlandskap.

Nu är det dags att njuta med alla sinnen och samtidigt kan du fokusera på dig själv och ditt andliga tillstånd. Du kan bara vara, vi tar hand om resten!

Läs mera:
https://www.tahtipolku.com/luxia-island2

Den lyxiga retreatens pris inklusive transport och helpension är 720€ (inkl. moms 24%). Du behöver ta med dig bara dina personliga tillhörigheter, allt annat finns på ön. Ön är utrustad med rätt så lyxig ”stugutrustning”: fem ekotoaletter, tre duschar, bastu och rent vatten från egen brunn. Vackra rum inbjuder till vila och stillhet. Likaså sprider de många klippskrevorna och de blommande näckrosorna vid Buddhas damm förtjusning och ro.

Om du hör kallelsen att delta i retreaten kan du anmäla dig på sidan tahtipolku.com (Onnen ostoskori). Du tar dig dit direkt också via denna länk: https://www.tahtipolku.com/tuotteet.html

Detaljer

Start:
augusti 8 @ 08:00 EEST
Slutar:
augusti 12 @ 17:00 EEST