Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Workshop i chakrakännedom 27.-28 Juli 24

juli 27 @ 08:00 - juli 28 @ 17:00 EEST

277€

Workshop i chakrakännedom hos Luxia Borealis.

Att känna och känna igen ditt energisystem är ett viktigt steg på din andliga stig. Det långsamma tempot under detta kursveckoslut, uppgifterna, ämnena att reflektera över samt band anknutna till din släkt öppnar upp en ny och djupare uppfattning om dig själv. I slutet av kursen gör vi en övning där du kan frigöra dig från felaktiga programmeringar och släktens onödiga belastningar. Om du möter trauman kan vi hjälpa till med en energibehandling och med att kapa av roten till traumat.

Du har möjlighet att delta i en härlig kurs i självkännedom och känslighet endera 25-26.5. eller 27-28.7.2024. Programmet är i stort sett det samma under båda veckosluten. Jag säger i stort sett, för ofta vägleds jag i enlighet med kursdeltagarna, så att rätt saker stiger fram för varje grupp.

Anmäl dig på tahtipolku.com via Onnen ostoskori.

Veckoslutet förverkligas i form av kärleksfullt arbete med sig själv. Du får information, instruktioner samt frågor, och via dem kan du i stillsam takt framskrida mot ett djupare Du.
Vi går igenom varje chakras position, egenskaper, teman och känslor i lugn och ro. Du får kännedom om chakranas uppgifter och de programmeringar som stör chakrats funktion. Vi går också igenom släktens inverkan och skadliga programmeringar, samt instruktioner för hur man kan komma åt att bearbeta dessa. Även om det ges information är kursen dock uppbyggd så att du i lugn och ro och med tiden kan undersöka dig själv, dina egna energivirvlar, alltså dina chakran, och energifälten som anknyts till dem.

Du får också kursmaterial och instruktioner med dig hem, så att du kan fortsätta ditt arbete i din egen vardag.

Kursen består inte av svår vetenskap, utan alla intresserade kan delta, och den för dig till slut mot tanken om att du är en mångdimensionell varelse som rör sig i fysisk kropp och där förverkligar sin andliga uppgift.

Du kan anmäla dig till kursen via Onnenkori och du får samtidigt betalningsinstruktioner. Veckoslutets pris är 277€ och precis allt ingår i priset. Du kan bara anlända till platsen! Vi bjuder på underbar vegetarisk mat samt övernattning i vackra 1- eller 2-personers rum. Vi finns vid en sjöstrand, så man kan simma både sommar- och vintertid. Platsen är lugn på alla sätt och det finns garanterat utrymme att andas.

Kursen tolkas vid behov till svenska.

Välkommen med!

Kursdragare: Eija

Detaljer

Start:
juli 27 @ 08:00 EEST
Slutar:
juli 28 @ 17:00 EEST
Kostnad:
277€