Nimeni on Riikka Välimäki. Olen syntynyt Pohjanmaalla Vaasassa, ja nykyisin asun Suonenjoella.

Olen suuri luontoihminen ja viihdynkin luonnossa kaikkina vuodenaikoina. Jatkuvasti muuttuvan luonnon seuraaminen, kasvit, ja yrtit kiinnostavat ja inspiroivat minua ja toivonkin oppivani niistä tulevaisuudessa vielä paljon lisää.

Jo nuoresta saakka minulla on ollut tahto auttaa ihmisiä. Alkuun opiskelin lähihoitajaksi, ja useampi vuosi kului lähihoitajan töitä tehden.

Elämässäni tuli aika, jolloin lähdin hakemaan itselleni apua ja tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hyviä ja parantavia kokemuksia saaneena innostuin lopulta opiskelemaan vyöhyketerapeutiksi.

Koin heti alkuun vyöhyketerapian olevan se hoitomuoto, jonka takana seison koko sydämelläni. Siinä ihmistä hoidetaan luonnollisesti ja kokonaisvaltaisesti. Antamani hoidot muokkaantuvat aina asiakkaani sen hetkisen tarpeen mukaisesti.

Vyöhyketerapiassa hierotaan ja painellaan korvanlehtiä ja paljaita jalkapohjia ja jalkateriä. Niissä sijaitsevat koko kehomme pienoiskoossa heijasteena, eli ikään kuin peilikuvana. Niiden kautta pääsen hoitamaan koko kehon kaikenlaisia toimintoja.
Hoidoilla vaikutetaan energioiden kulkuun kehossa sekä koko energiakentänkin energiavirtauksiin. Näin myös paraneminen mahdollistuu kehon toimintojen ja energiakulun aktivoitumisen myötä.

Hoidoissa elinvoima alkaa virrata luonnollisemmin ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle.  Hermosto rauhoittuu, vaikuttaen positiivisesti mm. aineenvaihduntaan, lymfa- sekä verenkiertoon.

Vyöhyketerapia-hoidossa kaikki kehon toiminnot hoidetaan loogisessa järjestyksessä ja hoito kestää 60min.

Toimitilani sijaitsee Suonenjoella osoitteessa Jalkalantie 160.

Voit ottaa yhteyttä minuun puhelimitse 044-0226979
tai sähköpostilla vyohyketerapia.luxia@gmail.com