Kauppa

Kirjat

Nämä kirjat on kanavoitu tähän aikaan kaikille, jotka kaipaavat henkisen kehityksen työkaluja omaan arkeensa. Kirjoissa neuvotaan, miten voi työskennellä Valon kanssa niin, että oma värähtely puhdistuisi ja kohoaisi ja lopulta Jumalallinen yhteys omaan korkeimpaan avautuisi. Lue lisää täältä…

Suomi
Largìmi y raj I
Largìmi y raj II
Largìmi y raj III
Largìmi y raj I – III (kokoomateos)
12 €
12 €
15 €
26 €
Ruotsi
Largìmi y raj I & II22 €
Englanti
Largìmi y raj I & II22 €
Toimituskulut
Suomi ja Ahvenanmaa (sis. Korttipakan)
Muu maailma
10 €
Ota meihin yhteyttä

Kortit

Kirjojen lisäksi on kanavoitu myös korttipakka, jossa on 90 korttia. Kortit on tarkoitettu helpottamaan arjen henkistä työtäsi. Myydään vain yhdessä kirjojen Largìmi y raj I & II kanssa.

Voit nostaa pakasta kolme korttia avuksesi, jos sinulla on jokin tunnetila, josta et saa kiinni tai jokin tunnetila ei meinaa helpottaa. Näin voit saada tilanteeseen suoran vastauksen tai jokin kortti voi muistuttaa suuremmasta kuvasta ja tämän työn merkityksestä.

Korttien hinta on 20€.

Toimituskulut
Suomi ja Ahvenanmaa (sis. kirjat)
Muu maailma
10 €
Ota meihin yhteyttä

Sielunpolku-tulkinta

Teen syntymäajan kautta avautuvaa tulkintaa, jossa katson sinun sielusi viestiä tähän elämään. Viesti näyttää minulle tämän hetken tilannettasi, esillä olevia haasteita taikka mahdollisuuksia. Se kertoo myös oman kasvun vuotesi teeman ja samalla ne asiat, joita kohti sinua tuetaan eri aikakausina. Se avaa myös ovia edellisiin elämiisi, ja niiden vaikutuksia tässä elämässä. Lue lisää täältä…

Liitä oma ja mahdollisen kumppanisi syntymäaika sekä lyhyt kertomus tilanteestasi. Mitä etsit, mitä kysymyksiä sinulla on?

Sielunpolku-tulkintojen toimistusaika vaihtelee olosuhteista ja tilaustilanteesta riippuen. Toimitusajasta saat lisätietoa heti tulkintapyynnön saavuttua.

Sielupolku-tulkinnan hinta on 110 € (sis. alv 24%).

Solar-tulkinta

Sisältää: tarkan solarhetken (kellonaika), vuoden teemat ja kehityssuunta sekä solarohjeita.

Tulkinnan hinta on 45€ (sis.alv 24%). Liitä lisätietoruudun kautta syntymäaikasi, kellonaika ja syntymäpaikka mukaan lukien.

Pankkitili

Sielunpolku- ja solartulkinnat:

Yrityksen nimi: Tmi Valonpolku Eija Kuukari
Pankki: OP
Pankkitilin numero: FI82 5154 4420 0465 62 (BIC: OKOYFIHH)


Kirjat ja kortit:

Nimi: Patrick Winquist
Pankki: S-pankki
Pankkitilin numero: FI60 3939 0012 8338 93 (BIC: SBANFIHH)

Tilausohjeet

Lähetä tilauksesi osoitteeseen: portaluxia@gmail.com

Kirjoita viestiin selkeästi tilaamasi tuotteen/tuotteiden nimi, oma nimesi, puh.numerosi sekä osoitetietosi.

Lähetämme mahdollisimman pian tilausvahvistuksen jossa ilmoitetaan tilauksen kokonaishinta lähetyskuluineen sekä tiedot tilauksen maksamista varten.