Tulkinnat & energiahoidot

SIELUNPOLKU-tulkinta

Teen syntymäajan kautta avautuvaa tulkintaa, jossa katson sinun sielusi viestiä tähän elämään. Viesti näyttää minulle tämän hetken tilannettasi, esillä olevia haasteita taikka mahdollisuuksia. Se kertoo myös oman kasvun vuotesi teeman ja samalla ne asiat, joita kohti sinua tuetaan eri aikakausina. Se avaa myös ovia edellisiin elämiisi, ja niiden vaikutuksia tässä elämässä.

Sielunpolun kautta voimme yhdessä sinun kanssasi käsitellä elämäsi solmukohtia, niiden ratkaisua, tämän hetken suuntia ja mahdollisuuksia. Katson myös, mitä lahjoja olet tuonut tähän elämään.
Tulkinnan aikana tutkin myös sitä suunnitelmaa, joka tähän elämään on laadittu, jotta sielusi kehittyisi tämänkin elämän aikana.

Tulkinnoissani aina mukana omat Valon auttajamme ja heidän ohjauksensa.

Tulkinnan voi tehdä joko henkilökohtaisessa tapaamisessa taikka spostilla ja sen hinta on 110€ (sis. alv. 24%).

Tulkinta tilataan nettikaupasta. Kun tilaat tulkinnan, kirjoita lisätietoruutuun syntymäaikasi, kellonaika ja syntymäpaikka.

SOLAR-tulkinta

Sisältää: tarkan solarhetken (kellonaika), vuoden teemat ja kehityssuunta sekä solarohjeita.

Tulkinnan hinta on 45€ (sis.alv 24%) ja se tilataan nettikaupasta. Kun tilaat tulkinnan, kirjoita lisätietoruutuun syntymäaikasi, kellonaika ja syntymäpaikka.

MITEN TEEN TULKINTANI?

Useasti kysytään, miten teen tulkintani? Tässä nyt yhteinen vastaus kaikille.

Sielunpolku-tulkinta perustuu syntymäaikaan. Se on tulkinta, joka pitää sisällään uskon ja ajatuksen jälleensyntymästä ja sielun oppiläksyistä kulloisessakin elämässä. Sielumme on ikään kuin tietopankki kaikesta koetusta, kaikissa elämissä, mutta se on myös yhteytemme Henkeen, Luojaan, Korkeampaan Voimaan. Se on väylä, joka avaa minulle oven sielun tämän elämän energiaan nopeasti. Siitä voi lukea tämän hetken tilannetta, menneisyyttä ja tulevaa. Sen kautta saa suuntaviivoja, mitä on laitettu vireille, mitä valintoja on mahdollisesti edessä. Omia lahjojasi, kykyjäsi ja myös haasteitasi nousee esille. Samoin menneiden elämien energia on aina esillä ja niiden kautta tuleva sanoma, mitä opittavaa, puhdistettavaa, vapautettavaa..

En pyri ennustamaan, vaan minun tarkoitukseni on auttaa sinua tekemään suotuisia, eteenpäin vieviä valintoja oman kasvusi hyväksi. Ottamalla vastuu omasta polustasi, minun avustuksellani, saat parhaan mahdollisen hyödyn tulkinnastani. Toki vastaan myös kysymyksiin ja annan neuvoja, siinä määrin kuin se on sallittu. Jokaisella on elämässään jaksoja, jotka kantavat tiettyä teemaa, ja jo sen löytymisen kautta voi saada vahvistusta, mitä muutoksia tehdä, miten valita.

Kun teen tulkintaa, teen ensin kartan, jossa käy ilmi numeroiden yhdistelmiä, suuntia, ja niiden tuomaa viestiä. Tämä on pohjatyö, joka vaatii oman aikansa. Sen jälkeen aika usein annan kartan levätä, katselen sitä ja otan vastaan sen tuomaa energiaa. Seuraavassa vaiheessa istun kartan kanssa koneen ääreen ja pyydän auttajat paikalle, sekä asiakkaan, että omat, rakkaat ystäväni.

Ja sitten alkaakin SE TYÖ. Se on värähtelyiden pukemista sanoiksi, mutta vaatii myös yhteyden autettavaan, eli tulkinnan tilaajaan. Joku on joskus kysynyt, miksi ysäväni sai tulkinnan viikossa ja minun tulkintani kesti kolme viikkoa. Tässä tulee esille se, miten haen oikeaa tuntumaa, oikeaa yhteyttä, niin että tulkinta olisi oikea, juuri sinulle tarkoitettu. Jotkut avaavat energiansa nopeasti ja avoimesti, toisten kohdalla voi olla, että joudun odottamaan pitkäänkin oikeaa hetkeä. (Tottakai aikaan vaikuttaa myös se, miten paljon tilauksia on meneillään, mutta siitä kerron yleensä heti tulkintapyynnön saatuani). En tee yhtään tulkintaa rutiinilla, vaan oikeasti syvennyn ja tahdon sillä palvella juuri niin hyvin kuin on mahdollista. Kaikki työ tapahtuu tässä ja nyt, minun ja auttajien kautta. Juuri tämä henkilökohtaisuus, täsmätyö, tekee tästä kaikesta niin antoisaa. Tempaudun mukaan virtaan ja auttajien sanomaan, ja yritän mahdollisimman hyvin pukea kaiken nauhoitteena tai kirjallisesti sinua varten. Käytän kaikkea osaamistani, viestejä, aisteja, näkemistä tulkinnan osana.

Kokonaisuudessaan tulkinnan tekemiseen menee 2-4 tuntia, asiakkaasta riippuen.

Työni on hyvin mielenkiintoista, antoisaa ja koen palvelevani sen kautta juuri tähän aikaan sopivalla tavalla. Meitä kaikkia tuupitaan nyt eteenpäin, oppimaan itsestämme, omista ajatuksistamme, tunteistamme ja energioistamme. Ihminen, tunne itsesi! Vanhan mestarin sanoin, se on tärkein läksymme. Myös itsensä tunteminen henkisenä olentona, sieluna, joka on taivaltanut täällä usein jo suunnattoman pitkän matkan! Jokainen meistä on täällä oppimassa, vapautumassa ja puhdistamassa omaa värähtelyään,

Kun olen tehtnyt tulkinnat, tarkistan, että olen saanut maksun työstäni, ja sitten laitan sen tulemaan.

ENERGIAHOITO / AUTTAMISTYÖ

Tämän päivän energiahoitoja teen yhdessä Patrickin kanssa. Hoidoissa keskitytään energiakentän puhdistamiseen sekä haitallisten kytkösten poistamiseen (esim. menneet ihmissuhteet). Patrickin erikoisalaa on voimakkaiden negatiivisten entiteettien kentästä poistaminen sekä tämän elämän ja menneiden elämien haitallisten siteiden katkaiseminen. Usein jokin menneen elämän trauma aktivoituu joissain elämän tilanteissa ja aiheuttaa mm. selittämättömiä pelkoja, ylireagointeja tms. Siteiden katkaisun kautta menneisyys ei enää syötä samaa haitallista energiaa, vaan voi keskittyä tämän elämän haasteisiin ja eteenpäin menoon ikään kuin puhtaalta pöydältä. Myös traumojen katkaisu auttaa henkisellä polulla kohti vapautumista.

Minä puolestaan “scannaan” energiakentän ja fyysien kehon tilaa, energian kulkua ja mahdollisia tukoksia/sairauksia.

Meillä kummallakin on hyvin pitkä henkinen koulutus takanamme, monen elämän osalta, niin hoidoissa kuin menneisyyden katsomisessakin.

Energiahoito on puhdistavaa, tasapainottavaa ja henkistä avautumista edistävää. Se voi olla myös parantavaa. Hoidoissamme ovat myös korkeammat Valon värähtelyt läsnä, jolloin voit saada vastauksia kysymyksiisi ja tukea polullesi.

Energiahoidon lisäksi voimme puhdistaa myös kotiasi, työpaikkaasi tai asuinympäristöäsi haitallisista ajatus- ym energioista tai poistaa terveyttä heikentävää säteilyä.

Poistamme taloista ja paikoista välitilaan jääneitä sieluja ohjaamalla heitä pysyvästi eteenpäin Valoon. Puramme myös kirouksia paikkoihin, sukuihin, ihmisiin liittyen…

Hoitoja emme tee enää kaukona, mutta tiistaisin ja torstaisin klo 20:00–21:00 ja sunnuntaisin klo 19:00-20:00 Suomen aikaan on mahdollisuus yhdistyä yhteiseen healinghetkeen vain ilmoittamalla Yläkerralle että tahtoo olla mukana.

Ota yhteyttä: Jos toivot energiahoitoa tai muuta puhdistus apua laita viestiä s-postilla portaluxia@gmail.com.