Butik

Böcker

Dessa böcker är kanaliserade specifikt för denna tidsålder åt alla som saknar verktyg att utföra andligt arbete i sin vardag. I böckerna finner du handledning för hur du kan arbeta med Ljuset för att höja din egen vibration och slutligen öppna den Gudomliga kontakten till ditt Eget Högsta. Läs mer här…

Finska
Largìmi y raj I
Largìmi y raj II
Largìmi y raj III
Largìmi y raj I – III (samlingsverk)
12 €
12 €
15 €
26 €
Svenska
Largìmi y raj I & II22 €
Engelska
Largìmi y raj I & II22 €
Fraktkostnad
Finland & Åland (Inkl kortlek)
Resten av världen
10 €
Kontakta oss

Kort

Som komplettering till boken finns även en kanaliserad kortlek med 90 kort. Korten är till för att underlätta ditt andliga arbete i vardagen. Säljs endast tillsammans med böckerna Largìmi y raj I & II.

Om du har en sinnesstämning du inte får tag i eller som inte lättar kan du lyfta tre kort till din hjälp. På så sätt kan du få ett direkt svar på en fråga eller också kan ett kort påminna om en den större helheten och betydelsen av det här arbetet.

Kortens pris är 20 €.

Fraktkostnad
Finland & Åland (Inkl böcker)
Resten av världen
10 €
Kontakta oss

Själstigstolkning

Själstigstolkningen baserar sig på ditt födelsedatum och låter mig undersöka den information som din själ fört med sig till detta liv. Informationen visar mig din nuvarande situation, vilka utmaningar eller möjligheter du just nu står inför. Den ger mig också information om temat för ditt personliga utvecklingsår och på vilka sätt du får stöd under olika tidsperioder. Tolkningen öppnar även dörrar till dina tidigare liv och deras inflytande på detta liv. Läs mer här…

Bifoga din egen och din eventuella partners födelsetid samt en kort beskrivning av din situation. Vad söker du, vad har du för frågor?

Leveranstiden för själstigstolkningar varierar beroende på omständigheterna och beställningssituationen. Du får mera information om leveranstiden direkt vi tar emot din beställning.

Själstigstolkningens pris är 110 € (inkl 24% moms).

Solar-tolkning

Innehåller: solarstund (klockslag), årets teman och utvecklingsriktning samt instruktioner inför solaren.

Tolkningens pris är 45€ (inkl. moms 24%). Bifoga din födelsetid (inklusive klockslag och födelseplats) i rutan Extra Information.

Bankkonto

Själstigs- och solartolkningar:

Företagsnamn: Tmi Valonpolku Eija Kuukari
Bank: OP
Kontonummer: FI82 5154 4420 0465 62 (BIC: OKOYFIHH)


Böcker och kort:

Namn: Patrick Winquist
Bank: S-bank
Kontonummer: FI60 3939 0012 8338 93 (BIC: SBANFIHH)

Beställningsinstruktioner

Skicka din beställning till e-postadressen: portaluxia@gmail.com

Skriv tydligt namnet på produkten/produkterna du vill beställa, ditt namn, ditt telefonnummer och din adress.

Vi skickar så fort som möjligt en orderbekräftelse där totalpriset inklusive fraktkostnad samt betalningsuppgifter framgår.