Niin kauan kuin muistan, olen ollut kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista. Työskentelin monta vuotta terveydenhoitajana ja sairaanhoitajana. Pyrkimys holistisempaan näkökulmaan sai minut hakeutumaan mm. stressiterapeutti-, mentaalivalmentaja- ja qigong-ohjaajakoulutuksiin. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen kautta löysin arvokasta tietoa kehon energiakulusta sekä syvemmän ymmärryksen siitä, miten mielemme ja tunteemme vaikuttavat kehoon ja päinvastoin.

 Tärkeimmän palan etsimisessäni löysin muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 2015, henkisten opettajieni Patrickin ja Eijan kautta, jotka ovat Luxia Borealiksen keulakuvia. Tieto moniulotteisesta ihmisestä, joka koostuu kehosta, sielusta ja hengestä, sekä se, että sain oppia miten omien tunteiden kanssa voi työskennellä henkisen metodin Luxia-Method®:in mukaisesti, täyttää minut edelleen suurella kiitollisuudella.

 Luentojen, kurssien, ryhmätapaamisten tai yksityisten keskusteluiden kautta jaan mielelläni osaamistani ja kokemuksiani, jotka ovat hyödyttäneet itseäni ja myös muita. Kyseessä voi olla esim. stressinhallinta, rentoutuminen, meditaatio, qigong tai henkinen henkilökohtainen kehitys Luxia-Method®:in avulla. Voit myös saada rentouttavaa tai kipua lievittävää korva-akupunktiota.

Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostin kautta: therese@naturligtvis.fi tai puhelimitse 050-5004106. Voit myös olla yhteydessä nettisivujeni naturligtvis.fiInstagram tai Facebook kautta.

Toivon, että tiemme kohtaavat

Therese


Vyöhyketerapia Luxia

Nimeni on Riikka Välimäki. Olen syntynyt Pohjanmaalla Vaasassa, ja nykyisin asun Suonenjoella.

Olen suuri luontoihminen ja viihdynkin luonnossa kaikkina vuodenaikoina. Jatkuvasti muuttuvan luonnon seuraaminen, kasvit, ja yrtit kiinnostavat ja inspiroivat minua ja toivonkin oppivani niistä tulevaisuudessa vielä paljon lisää.

Jo nuoresta saakka minulla on ollut tahto auttaa ihmisiä. Alkuun opiskelin lähihoitajaksi, ja useampi vuosi kului lähihoitajan töitä tehden.

Elämässäni tuli aika, jolloin lähdin hakemaan itselleni apua ja tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Hyviä ja parantavia kokemuksia saaneena innostuin lopulta opiskelemaan vyöhyketerapeutiksi.

Koin heti alkuun vyöhyketerapian olevan se hoitomuoto, jonka takana seison koko sydämelläni. Siinä ihmistä hoidetaan luonnollisesti ja kokonaisvaltaisesti. Antamani hoidot muokkaantuvat aina asiakkaani sen hetkisen tarpeen mukaisesti.

Vyöhyketerapiassa hierotaan ja painellaan korvanlehtiä ja paljaita jalkapohjia ja jalkateriä. Niissä sijaitsevat koko kehomme pienoiskoossa heijasteena, eli ikään kuin peilikuvana. Niiden kautta pääsen hoitamaan koko kehon kaikenlaisia toimintoja.
Hoidoilla vaikutetaan energioiden kulkuun kehossa sekä koko energiakentänkin energiavirtauksiin. Näin myös paraneminen mahdollistuu kehon toimintojen ja energiakulun aktivoitumisen myötä.

Hoidoissa elinvoima alkaa virrata luonnollisemmin ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle.  Hermosto rauhoittuu, vaikuttaen positiivisesti mm. aineenvaihduntaan, lymfa- sekä verenkiertoon.

Vyöhyketerapia-hoidossa kaikki kehon toiminnot hoidetaan loogisessa järjestyksessä ja hoito kestää 60min.

Toimitilani sijaitsee Suonenjoella osoitteessa Jalkalantie 160.

Voit ottaa yhteyttä minuun puhelimitse 044-0226979
tai sähköpostilla vyohyketerapia.luxia@gmail.com


FYSIO LUXIA tarjoaa fysioterapipalveluita. Ann-Louise Kronlöfillä on 30 vuoden työkokemus  Vaasassa Kelan vaativassa lääkinnällisessä kuntotuksessa ja yrittäjänä Taalintehtaalla.

Vastaanottoni on 1.4.2023 lähtien Suonenjoella, Jalkalantie 160, Luxia Borealiksen tiloissa.

Myös kotikäynnit ovat mahdollisia.

Fysioterapia lääkärilähetteellä tai ilman.

Muita palveluita ovat Metamerichoidot, Footbic-ohjaus ja olen myös Luxia-Method®:in opettaja.

Yhteystiedot: fysioluxia@gmail.comFb Fysioluxia, Puh.: 050 575 1515. Kotisivut ovat työn alla.


Logos Borealis

Olen Elena Junttila ja edustan Logos Borealis -nimistä yritystä. Työskentelen sanojen parissa ja sanojen kautta. Olen ammatiltani venäjän kielen tulkki ja kääntäjä, ja olen aktiivisesti tehnyt alan töitä vuodesta 1997. Tällä hetkellä toiminta painottuu juuri tulkkauksiin. Toimeksiantoja saan kahden Suomen suurimman tulkinvälitystoimiston kautta, ja asiakaskuntani kattaa käytännössä koko Suomen alueen. Tulkkauspalveluja käyttävien asiakkaiden kirjo on valtava ja tämän vuoksi myös minun työni on erittäin monipuolista. Saman päivän aikana saatan olla puhelintulkkina mukana ensin synnytyksessä ja heti sen jälkeen turvapaikkapuhuttelussa tai nuorisopsykiatrin vastaanotolla.

Logos Borealis, Elena

Tulkkausala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Viime vuosina tulkkauksia on alkanut tulla yhä enemmän ns. pikatulkkauksina mobiilisovellusten kautta.

 Pidän työstäni todella paljon. Koen, että työ kehittää minua ihmisenä. Pystyn tekemään havaintoja ihmisten käyttäytymisestä eri tilanteissa ja arvioimaan sitä oman henkisen työn näkökulmasta. Työ on välillä hyvin kuormittavaa, koska tulkkausaiheet voivat käsitellä väkivallan käyttöä, surua, ahdistuneisuutta, tai voivat liittyä erilaisiin kriisi- ja ensiaputilanteisiin. Olen erittäin kiitollinen siitä, että minulla on työkaluja, joiden avulla voin käsitellä omia tunteita ja reaktioita, mm. buddhalaisista pysymättömyys- ja bodhicittaharjoituksista on ollut paljon apua.

Olen monesti pohtinut sillan symboliikkaa. Olen joskus jopa kirjoittanut pienen tarinan, jonka nimi on Ihmiset kuin sillat. Siinä pohdin, että on olemassa ihmisiä, joiden elämäntehtävänä on auttaa muita voittamaan erimielisyyksien ja eroavaisuuksien esteet. Nämä auttajat tuntevat hyvin kummankin osapuolen näkemykset, kannat ja niiden juuret, ja heidän tehtävänään on yhteyden luominen ja sen ylläpito. Koska eri ihmisten, eri kansojen, eri valtioiden ja eri uskontojen yhteys on tässä ajassa ensisijaisen tärkeää, toivoisin, että voisin itsekin toimia sellaisena siltana, myös työni kautta.

Ota yhteyttä, jos tarvitset tulkkaus- tai käännösapua, esim. ajokorttitutkinnon suullisen teoriakokeen suorittamiseen, olen Trafin hyväksyttyjen tulkkien listalla.

Elena Junttila
Logos Borealis
puh. 0400 20 28 26
leena.junttila@tutka.net