Patrick Winquist & Eija Kuukari

Tämä työ on elämämme

Meidän omat henkiset kehityspolkumme 40-vuoden ajalta ovat tässä elämässä johdattaneet meidät tähän työhön, jonka koemme ehdottomasti tärkeimmäksi tehtäväksemme tässä suuren muutoksen ajassa. Me kierrämme jakamassa tietoa, ohjausta ja työkaluja siitä, miten jokainen sielu voi puhdistaa värähtelyään, sielumuistiaan ja kohota Jumalallisen Itsensä yhteyteen.

Tähän työhön on avuksi myös Patrickin kanavoimat kirjat sekä kortit. Oma Korkein on se, mitä kaikki sielut kaipaavat, sillä sen kautta saa kaiken sen, mitä jokainen sisimmässään etsii.

Me pidämme iltoja, luentoja ja kursseja siitä, mitä puhdistustyö on ja miten sen avulla kehittyy henkisenä olentona. Monet ryhmät tekevät jo itsensä kanssa tätä työtä, joka voi pysyvästikin muuttaa koko ihmiskunnan kollektiivista energiaa. Työ itsensä kanssa on siten myös työtä ihmiskunnan hyväksi. Meidän on aika yhdistyä.

Annamme henkilökohtaista ohjausta ja teemme sielunpolkutulkintoja sekä energiahoitoja. Me myös puhdistamme paikkoja, taloja ja siirrämme vainajia Valoon. Teemme työtämme oman Korkeimpamme kautta sekä monien ihanien Valon auttajien kanssa. Kummallakin on omat vahvuutensa ja erityiskykynsä, jotka yhdistämällä voimme paremmin auttaa ja palvella.

Me asumme Luxia Borealis yhteisössä, jonka koti on nyt Suonenjoella. Luxia Borealis on Pohjoinen Valo, jonka tarkoitus on levitä sielusta sieluun. Meillä on siellä myös kurssikeskus, majoitustilat ja iso joukko Luxia perheen jäseniä auttamassa ja tukemassa juuri sinua. Voit tutustua palveluihimme näillä kotisivuillamme. 

Älä ajattele kuin ihminen! Olet moniulotteinen olento!

Luxia-Method® auttaa sinua nostamaan värähtelyäsi ja yhdistymään yhä vahvemmin omaan Korkeimpaan Itseesi. Oman värähtelyn puhdistustyö on nyt ajankohtaisempaa ja kiireellisempää kuin ehkä osaamme kuvitellakaan. Kosmiset tapahtumat ovat nyt hyvin aktiivisia ja maaplaneettamme sekä sen asukkaat reagoivat nyt vahvasti noihin tapahtumiin. Mutta mitä enemmän ihmiskunta reagoi negatiivisesti, sitä enemmän se luo negatiivista tulevaisuuttaan. Sotia, terrori-iskuja, kärsimystä, kilpailua, itsekkyyttä jne. Kaikki tallentuu energiana kollektiiviseen kenttään, josta se palautuu maan päälle konkreettisina tekoina ja tapahtumina. Loputon kierre, joka on katkaistavissa oikealla työllä. Negatiivisuuden/pimeyden olemassaolon kieltäminen ei ole ratkaisu, vaan sen puhdistaminen. Työ alkaa omasta itsestämme!

Värähtelyn puhdistyö on hereillä oloa omassa arjessa, sielun tilan tiedostamista, ohjelmoinneista vapautumista ja Valon apuun turvaamista. Se on vastuullinen valinta olla enää lisäämättä pimeyttä maailmaan. Oman työn kautta voit olla esimerkkinä muille ja jakaa myös oikeaa tietoa. Maan päällä on monia tähtitietoisuuksia, jotka eivät ole vielä ryhtyneet siihen työhön, jota he ovat tulleet tänne tekemään. Ehkä sinä olet yksi heistä?

Puhdistustyön avulla on mahdollisuus kirkastaa omaa yhteyttään ja lopulta saada kaikki mahdollinen ohjaus ja tieto sen kautta. On aika palata omaan Jumalalliseen Itseen.

Kurssien aikana voit majoittua täysihoidolla Luxia Borealiksen vierastaloissa, nauttien maaseudun rauhasta järven rannalla. Kursseillamme pääset puusaunan löylyihin ja järvessä pulahtamiseen sekä saat nauttia ihanasta kasvisruoasta.

Tervetuloa kurssille!