Niin kauan kuin muistan, olen ollut kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista. Työskentelin monta vuotta terveydenhoitajana ja sairaanhoitajana. Pyrkimys holistisempaan näkökulmaan sai minut hakeutumaan mm. stressiterapeutti-, mentaalivalmentaja- ja qigong-ohjaajakoulutuksiin. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen kautta löysin arvokasta tietoa kehon energiakulusta sekä syvemmän ymmärryksen siitä, miten mielemme ja tunteemme vaikuttavat kehoon ja päinvastoin.

 Tärkeimmän palan etsimisessäni löysin muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 2015, henkisten opettajieni Patrickin ja Eijan kautta, jotka ovat Luxia Borealiksen keulakuvia. Tieto moniulotteisesta ihmisestä, joka koostuu kehosta, sielusta ja hengestä, sekä se, että sain oppia miten omien tunteiden kanssa voi työskennellä henkisen metodin Luxia-Method®:in mukaisesti, täyttää minut edelleen suurella kiitollisuudella.

 Luentojen, kurssien, ryhmätapaamisten tai yksityisten keskusteluiden kautta jaan mielelläni osaamistani ja kokemuksiani, jotka ovat hyödyttäneet itseäni ja myös muita. Kyseessä voi olla esim. stressinhallinta, rentoutuminen, meditaatio, qigong tai henkinen henkilökohtainen kehitys Luxia-Method®:in avulla. Voit myös saada rentouttavaa tai kipua lievittävää korva-akupunktiota.

Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostin kautta: therese@naturligtvis.fi tai puhelimitse 050-5004106. Voit myös olla yhteydessä nettisivujeni naturligtvis.fi, Instagram tai Facebook kautta.

Toivon, että tiemme kohtaavat

Therese