Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Grundkurs i andlig utveckling

25 november, 2023 @ 08:30 - 18:00 EET

100€

GRUNDKURS I ANDLIG UTVECKLING I KURSCENTRUMET LUXIA BOREALIS, SUONENJOKI den 25.11.2023 kl. 8.30-18

Adressen är Jalkalantie 160, Suonenjoki. Du tar dig lätt hit till oss med tåg eller buss och vi hämtar våra kursdeltagare på stationen.

Luxia-Method®

En effektiv dagskurs i att förändra sin vibration I

En grundkurs för att uppnå en bredare bild av människan och i arbete med sin egen vibration.

Välkommen att tillbringa en vägledd kursdag tillsammans med oss här i Luxia Borealis’ kurscentrum och andliga kollektiv. Under kursdagen ger vi riklig information om vad det innebär att vara människa i denna tid och varför var och ens arbete med sig själv nu är den viktigaste nyckeln tillförändring. I dagen ingår vägledning i att stilla sig och lyssna till sitt inre jag.

Den bärande tanken är ansvarstagande över sin egen utveckling, över sin vibration samt över att rengöra och höja denna så att det vore möjligt att förena sig med sitt Eget Högsta. Vi ger dig råd i ditt eget arbete via den erfarenhet vi införskaffat under många årtionden.

Vi berättar också om Moder Jords utveckling, om olika energiplan och hur man känner igen dem samt om medvetandenas ursprung.

Det är möjligt att köpa böckerna Largími y raj I, II, ochIII Den Gudomliga Sanningen om Ljuset samt korten som anknyts till det rengöringsarbete böckerna vägleder i. Med hjälp av dessa kan du fortsätta det viktiga arbetet i din vardag också efter kursen. Den tredje boken finns tills vidare enbart på finska.

Efter kursdagen är det möjligt att boka tid för en personlig tolkning eller behandling. Om du vill kan du övernatta i vårt centrum och boka en tid tills på söndag.

Kursdagens pris är 100€ och inkluderar morgonmål, lunch, kaffe/te och middag. Vi bjuder på välsmakande vegetarisk mat.

Detaljer

Datum:
25 november, 2023
Tid:
08:30 - 18:00 EET
Kostnad:
100€