Luxia Island

Längtar du efter lugn och avstånd från vardagen så du kan koncentrera dig på dig själv och din andlighet? Under sommaren 2021 har du möjlighet att delta i meditations- och utvecklingsretreater på en underbar ö fylld med klippor i Åbolands skärgård. Äkta kvalitetstid med dig själv i ett vackert sommarlandskap.

Eija och Patrick önskar dig välkommen till en lugn och utvecklande retreat med helpension. Luxia Island är en stor, vacker ö med klippor och enbuskar. Här finns en egen klippskreva för var och en där man kan slappna av och fokusera på sig själv. Båtfärden från Kimitoön räcker ungefär två timmar, men det är ingen brist på vackra vyer att beskåda under resan! Det är inte för intet som Åbolands skärgård kallas för Finlands vackraste. Vi avgår från Kasnäs strand, Kimitoön på torsdag kväll kl. 17 och återvänder till samma strand på måndag förmiddag ungefär kl. 11. Närmare instruktioner fås vid anmälan.

Du kan välja att övernatta i ett av gäststugans tre två personers rum eller i båten Jupiter där det finns fyra hytter i olika storlek. I retreaten ingår personlig vägledning: guidade meditationer, kostråd, energibehandling samt en personlig tolkning. Du har också möjlighet att delta i yoga och/eller qigong. På programmet står även örtbastu och smaklig, vegetarisk mat. Vi lyssnar också gärna på dina önskemål gällande din drömretreat.

Priset för en retreat med helpension och transport till och från ön är 660€ (inkl. moms 24%). Du behöver ta med dig endast dina personliga tillhörigheter, resten hittar du på ön. Ön är utrustad med rätt så lyxig “stugutrustning”: fem ekotoaletter, tre duschar, bastu och rent vatten från egen brunn. De vackra rummen bjuder in till vila och lugn. Även de många klippskrevorna och de blommande näckrosorna vid Buddha-dammen förtjusar och inbjuder till stillhet.

Sommaren 2021 erbjuder vi tre retreater:

  • 10-14 juni 2021
  • 15-19 juli 2021
  • 12-16 augusti 2021

Tio deltagare får plats på varje retreat. Preliminära bokningar tas emot redan nu, även om coronan hotfullt kastar sin skugga. Skicka meddelande till portaluxia@gmail.com

Vi önskar er varmt välkomna att slappna av och samla krafter.

Ladda ner broschyren Luxia Island Retreat 2021